מתכון לחמניות פיצה נתלשות בתבנית חגיגית
בחג השבועות האחרון ביקשו ממני להכין פיצות אישיות עבור שולחן החג. מאחר והייתי אמורה להכין קילו וחצי של בצק שמרים
בחג השבועות האחרון ביקשו ממני להכין פיצות אישיות עבור שולחן החג. מאחר והייתי אמורה להכין קילו וחצי של בצק שמרים
אם בא לכם מאפה טעים וחם ב-10 דקות של הכנה, המתכון הזה בשבילכם! באחד הערבים נתקפנו רעב שמלווה בעייפות אחרי
מהרגע שגיליתי את הקמח שמרים לפני כמה שנים, מאפי שמרים הפכו להיות משהו ברמה הדו שבועית אצלנו בבית. בינינו, הרבה
אחוז הילדים הצליאקיים בשנים האחרונות רק הולך ועולה ואני מניחה שכמו שאצל שניים מילדי יש ילד צליאקי בכיתה עם רגישות
אם בא לכם לגוון קצת עם החלה לארוחת ערב או אם יש לכם אורחים ובא לכם להכין נשנוש מפנק, המתכון
כשאין לי זמן להכין ארוחת ערב או אפילו אם הבנות שלי שבנות 10 לבד בבית ורעבות ויש כל מיני שאריות
אם יש לכם אורחים לארוחת ערב ובא לכם להרשים עם מנה שווה וטעימה במיוחד תוך חצי שעה, המתכון הזה בשבילכם.
קלצונה הוא מאפה איטלקי שבד"כ מכינים אותו מבצק פיצה דק במילוי של גבינות. ההמלצה שלי אליכם היא להכין פעם בשבוע
באחד הימים שהבת הצמחונית שלי ביקשה שאכין לה משהו טעים לאכול, החלטתי לאפות לה לחמניות במלית של פתיתי סויה וירקות.
אני מודה שאחרי כל השנים שאני מבשלת, אחד הדברים שהכי הפחידו אותי זה פלפלים ממולאים. לא יודעת למה אבל זה
בלוג אוכל עשיר במתכונים טעימים, קלים להכנה ופשוטים מבית היוצר של פורטל ההורות 2BMOMMY