בפעם הבאה שתרצו להכין ארוחת ערב או בוקר קלה ופשוטה או אם נחתו עליכם אורחים, תנסו את הדבר הבא – מתכון פשטידת גבינה ואיטריות – מתכון פשטידת איטריות וגבינה
בפעם הבאה שתרצו להכין ארוחת ערב או בוקר קלה ופשוטה או אם נחתו עליכם אורחים, תנסו את הדבר הבא – מתכון פשטידת אטריות וגבינות – מתכון פשטידת גבינה ואטריות
את המתכון הזה אני מאוד אוהבת. הוא מאוד קל להכנה ובד"כ לא צריך להתארגן בשבילו יותר מדי.
בכל פעם שיש לי גבינות קשות או רכות שהתוקף שלהן בדיוק נגמר ולא הספקנו לסיים אותן, אני מכניסה אותן לפריזר וכשיש לי קצת זמן או חשק לארגן לילדים פשטידה או ארוחת ערב קלה ופשוטה, אני פשוט לוקחת את הגבינות מהמקפיא, מפשירה אותן בחוץ למשך שעתיים, מוסיפה כוס של גבינה צהובה מגוררת ואת הפריטים הבאים.
אפשר להכין את הפשטידה במולטיקייק כמיני מאפינס – נהדר לפיקניקים או אירוח של חברים.
אפשר להכין אותה בתבנית או במנג'טים מנייר כפשטידות אישיות.
מבחינת פסטה – אני מוסיפה מה שיש בבית. לא כל כך משנה.
מה שטוב בפשטידה הזו היא שאפשר לגוון איתה ולהוסיף מה שאתם אוהבים – זיתים, פטריות, תירס, בצל מטוגן, מה שבא לכם.
מתכון פשטידת אטריות וגבינות במולטיקייק או בתנור
- חצי חבילה של פסטה (איזה שבא לכן).
- כפית מלח
- 1 גביע גבינה לבנה
- גביע קוטג'
- גביע אחד של יוגורט ביו לא ממותק
- כוס קמח (רצוי תופח)
- 3 ביצים
- 1-2 שן שום כתושה
- מעט פלפל
- טיפה אורגנו
- זיתים חתוכים (רצוי ירוקים)
- אפשר להוסיף קצת גבינה בולגרית או צפתית מגוררת
- גבינה צהובה- בערך 100 גרם מגורדת , אפשר בסוף במהלך האפיה אחרי 10 דקות לפזר מעל ואז זה יוצא קריספי