כל מי שביקר במסעדות בשר דרום אמריקאיות כגון מסעדות ארגנטינאיות או ברזילאיות, בוודאי נהנה מנתחי בשר איכותיים שמגיעים עם רוטב משובח על בסיס שמן זית.
כבר כמה זמן שאני מנסה לשחזר את הטעמים הללו של הרוטב שמוסיף לבשר טעם וארומה משגעים ומשדרגים אותו, אז אחרי קצת מחקר ברשת הצלחתי להגיע למתכון המושלם לרוטב צ'ימיצ'ורי על בסיס שמן זית.
מצרכים:
- חופן כוסברה
- חופן פטרוזיליה
- 3 שיני שום (אם אתם אוהבים)
- 2 כפות גמבה אדומה קצוצה לחתיכות קטנטנות
- פלפל שחור
- כף בצל סגול קצוץ לחתיכות קטנטנות
- 3 כפות שמן זית
קוצצים דק דק את כל הירקות, לחתיכות בגודל של 2-3 מ"מ, מערבבים עם שמן זית, רצוי להשאיר את התערובת להשריה לפחות 10-15 דקות על מנת שכל הטעמים יתערבבו ואז להוסיף את המטבל לבשר, עוף, ואפילו לפוקצ'ה.
בתיאבון!
[…] להגיש עם רוטב צ'ימיצ'ורי , תוכלו למצוא כאן מתכון לרוטב צ'ימיצ'ורי קל ומהיר […]