רבים מכם חושבים על כריך גבינות בתור מנה פשוטה ומשעממת, אבל יש לי מתכון נפלא ומושלם לאחד הסנדביצ'ים הכי טעימים שיצא לכם לאכול.
הוא כל כך פשוט להכנה אבל טעים ברמות של שלמות ומתאים כשאתם רעבים ובא לכם איזה כריך מנחם או מנה שתקפיץ לכם את חוש הטעם. השילוב של הפסטו המרענן והעוקצני עם המליחות של הגבינות והטעם הנייטרלי של העגבניה עושה חגיגה של טעמים בפה שאף אחד לא יכול להשאר אדיש אליה.
אז מה צריך בשביל סנדוויץ' פסטו וגבינות?
- לחמניה מכל סוג – אפשר גם לחם אבל הלחמניה עושה את העבודה הכי טובה ואפשר גם בגט טרי.
- גבינה צהובה
- גבינה בולגרית
- גבינת עיזים כמו פיקורינו או תום
- רוטב פסטו – אם אתם לא יודעים להכין, יש לכם כאן מתכון מצוין של ממרח פסטו קל ופשוט להכנה
- עגבניה פרוסה לפרוסות דקות
- חסה אם בא לכם
הוראות הכנה כריך פסטו וגבינות
פורסים לחמניה או בגט, מורחים בנדיבות רוטב פסטו
מעל מניחים 2 פרוסות של גבינה צהובה, מפוררים מעט גבינת בולגרית ומעל מפזרים פרוסות קצת עבות של גבינת עיזים. אל תוותרו על החלק הזה, הוא נותן את הטוויסט למנה, אבל אם אין לכם, גם בולגרית וצהובה בהחלט יעשו את העבודה.
פורסים עגבניה לפרוסות דקות ומפזרים מעל הגבינות.
סוגרים את הסנדביץ' ומתענגים על כל ביס.
אפשר בהחלט לשדרג את הסנדביץ עם פטריות טריות, חביתה או ביצה קשה. אם יש לכם זמן להתפרע, תכינו קצת גמבה קלויה בתנור, או אפילו תקפיצו במחבת.
שיהיה בתיאבון!