חברת כרמית חולקת מתכון חורפי מתוק ומפנק:
עוגיות שוקולד פאדג’ עם שברי שוקולד ומרשמלו
אם אתם מחפשים מתכון לעוגיות שוקולד לילדים, או אם הילדים שלכם רוצים להרגיש כמו גדולים ולהכין לבד עוגיות, חברת כרמית חולקת מתכון חורפי מתוק ומפנק – עוגיות שוקולד פאדג’ עם שברי שוקולד ומרשמלו.
המתכון די קל ופשוט להכנה ותוכלו ללוות את הילדים שלכם מרחוק בזמן שהם מכינים אותו.
המתכון מעולה גם במקרה ויש לכם חברים של הילדים שהגיעו וצריך להעסיק את כולם, זה יגרום להם לתעסוקה מהנה וישאיר תוצרים שכולם יהנו מהם לאחר מכן.
הכנת עוגיות שוקולד לא דורשת רמת קושי או מקצועיות בהכנת עוגיות וזה מתכון בטוח שכל אחד יצליח איתו.
המרשמלו לאחר אפיה נהיה רך ובמרקם קרמי קראנצ'י , מה שמשדרג את העוגיות הנימוחות.
מתכון פרווה לכ- 40 עוגיות:
מצרכים:
- 350 גרם "אגו" שוקולד מריר 60% של כרמית ,קצוץ גס
- 2 כפות גדושות שמן קוקוס
- 1/4 כוס קמח
- 1/2 כוס שקדים טחונים
- 1/4 כפית אבקת אפייה
- 2 ביצים
- 1/4 כוס סוכר חום דחוס
- 10 יח’ מרשמלו ורוד לבן של כרמית
אופן ההכנה:
- ממיסים 200 גרם שוקולד (שומרים 150 גרם להמשך) ושמן קוקוס לקרם חלק לגמרי
- מקציפים ביצים וסוכר חום וקצף בהיר ותפוח.
- מערבבים קמח, שקדים ואבקת אפייה.
- מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים, מקפלים את היבשים אל השוקולד, מוסיפים את יתרת השוקולד הקצוץ. שומרים במקרר.
- בינתיים חותכים כל מרשמלו ל-4 פרוסות עגולות.
- מסדרים על תבנית אפייה תלוליות אחידות במרווח מה אחת מהשנייה.
- נועצים עיגול מרשמלו במרכז כל תלולית.
- אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ8 דקות עד שפני העוגיות הופך סדוק ומבריק והמרשמלו נמס.
מתכון: שפית מאיה דרין. צילום- סטודיו כרמית