קבב זה אוכל מאסט אצלנו בשולחן ארוחת ערב כשכל המשפחה נפגשת יחד.
בדרך כלל בגלל שיש כמות של אנשים אז אנחנו מכינים אותו בתנור ואפשר לומר שהוא מאבד טיפה מהעסיסיות שלו, אבל מאז שיש לי את הנינג'ה גריל, הקבב הוא לא אותו הקבב ויש לו טעם אחר, כמו קבב על האש, רק שאין מנגל ואין לכלוך ועשן, ויש רק נינג'ה גריל אחד תותח שאחר כך מכניסים את כל החלקים למדיח והוא יוצא כמו חדש.
אז איך מכינים קבב באמת טעים בקלות?
רכיבים לקבב:
- חצי קילו בשר טחון עם מעט שומן
- 1 בצל גדול קצוץ
- חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
- פלפל
- מלח
- חצי כפית כמון
- רבע כפית בהרט
מערבבים את כל הרכיבים יחד, מפעילים את הנינג'ה גריל על מצב גריל עם הפלטות של הגריל, מחממים על חום הכי גבוה ונותנים לו להתחמם.
מרססים שמן על הפלטות, יוצרים כדורים מהבשר ומשטחים,
ומניחים את הקבבים אחד ליד השני.
אני מרססת טיפה שמן גם מעל וזה יוצא יותר קריספי.
סוגרים ונותנים לו להצלות כ-5 דקות מכל צד, מוציאים, וטורפים בהנאה!