אם אתם מחובבי הבשר על האש, הנינג'ה גריל זה המכשיר בשבילכם!
לא, אף אחד לא שילם לי בשביל לכתוב עליו כל כך הרבה, וקיבלתי אותו במתנה ליום הולדתי מאחד האנשים שיותר יקרים לי, והמכשיר הזה מהפכני ושינה את כל אופן הבישול, האפיה ושידרג אותי עם חסכון אדיר בזמן וקלוריות.
לנינג'ה גריל יש פלטות של מנגל שהן נהדרות להכנת בשר.
הבשר מקבל את העסיסיות והטעם כשהנינג'ה במצב גריל,רק בלי להסריח את כל הבית או להתעסק עם מנגל ועד הנינג'ה לא הייתי אוהדת מי יודע מה של כנפייים, אבל יש משהו באופן שהן נצלות בגריל של הנינג'ה, שהופך אותן לכל כך טעימות ופשוטות להכנה.
אני משתפת אתכם ב-5 מתכונים של כנפיים בנינג'ה כשכל מה שצריך זה להכין את המרינדה חצי שעה- שעה לפני, ואם יש לכם זמן אז אפילו לילה קודם, משרים את הכנפיים בקערה במשרה, מוציאים ושמים על הגריל על חום גבוה אחרי ששימנתם את התבנית ומתענגים על כל ביס!
אני מצאתי שהכנפיים יוצאות יותר עסיסיות כשחוצים אותן לשתיים, ועושים חריץ או שניים על גבי העור כדי שהמרינדה והטעמים יספגו היטב גם בבשר עצמו.
מתכון כנפיים ברוטב ברביקיו :
מערבבים בקערה רוטב ברביקיו, רבע כוס שמן זית, 2 שיני שום כתוש, כפית רוטב צ'ילי מתוק.
מוסיפים כוס מים ומערבבים היטב, משרים את העוף לפחות חצי שעה במשרה במקרר עם ערבוב כל כמה דקות.
מתכון כנפיים עם זעתר ולימון
בפעם הראשונה שנתקלתי בכנפיים עם זעתר ולימון שאמא שלי הכינה, אמרתי לה שהיא לא שפויה ושאין מצב שהדבר הזה טעים.
אחרי שהן עברו על המנגל טעמתי, ומאז זה המתכון המנצח שלי בכל פעם שאני מוזמנת לעל האש עם חברים.
יש משהו בלימון שמשתלב עם העוף ועושה אותו רך ולא חמוץ מדי, יחד עם הזעתר ושמן זית, אתם חייבים לנסות ולחזור לספר לי שזה הכנפיים הכי טעימות שאכלתם!
איך מכינים?
סוחטים לקערה לימון, 4 כפות זעתר, 4 כפות שמן זית.
מערבבים היטב, ומספיגים טוב טוב את כל הרוטב בכנפיים.
מניחים על המנגל ונהנים.
מתכון כנפיים ברוטב סויה, שום ודבש
מכינים משרה מחצי כוס סויה, 4 כפות דבש, 2 כפות סוכר, 4 שיני שום כתושות, חצי כוס שמן זית, חצי כוס מים, ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
משאירים את הכנפיים להשריה לפחות חצי שעה, מעבירים למנגל או לאייר פריי, ואוכלים בהנאה.
מתכון כנפיים על האש בנינג'ה גריל
המתכון הזה הוא הכי פשוט שיש ועובד נפלא גם עם חזה עוף אם אין לכם זמן להכין ארוחת צהריים,
הטעמים של התיבול מאוד דומיננטיים כך שגם אם שמתם את הבשר במשרה לפני כמה דקות, עדיין יהיה לו טעם חזק ועשיר.
כל מה שאתם צריכים זה תערובת תיבול לגריל עוף, תערובת תיבול על האש, קצת פלפל ומלח.
מערבבים את התבלינים (בערך כפית מכל אחד) עם חצי כוס שמן זית בקערה, מורחים היטב את כל הבשר ושמים על הגריל.