אחת האהבות הגדולות שלי והשריטות כשבא לי משהו לנשנש בערבים, אבל לא בא לי להתחיל לאכול פחמימה, זה סלט כרוב חמוץ.
זה אחד הדברים הכי קלים ופשוטים להכנה אבל משהו בשילוב הטעמים עם הכרוב והלימון פשוט מושלם.
אז אם גם אתם מאלה שמתפנקים על הכרוב במסעדות המזרחיות, קבלו מתכון קל להכנת סלט כרוב שיכול להתאים גם לכל שולחן חג או שולחן ארוחת שישי, שכולם יתלהבו ממנו.
אפשר להוסיף גם חתיכות גזר מגורד, זה עדיין יוצא מאוד טעים עם הטוויסט של המתיקות של הגזר.
אז איך מכינים סלט כרוב חמוץ?
כל מה שתצטרכו זה חצי כרוב שאותו קוצצים לחתיכות דקות, פשוט פורסים רצועות דקות מלמעלה למטה ולאחר מכן חותכים אותן באמצע כדי שהן לא יהיו ארוכות מדי בגלל המבנה הארוך של עלי הכרוב.
מוסיפים לקערה.
סוחטים חצי לימון, כף שמן זית, חצי כפית מלח ומערבבים היטב.
הסלט יותר טעים אחרי השריה של לילה במקרר כשאז כל הטעמים מתערבבים, אבל הוא טעים לאכילה גם ככה איך שמכינים אותו.
בתיאבון!