לאלו מכם שאוהבים טבעות בצל, זה המתכון המושלם שיאפשר לכם להכין טבעות בצל קראנצ'יות וטעימות ממש כמו במסעדות השוות, די בקלות ובמהירות.
נכון שזה מטוגן אבל כשהן יוצאות מהשמן והן פריכות וטעימות והבצל בפנים מתרכך, זה אחד הדברים הכי טעימים שיש!
אפשר להשתמש בתערובת לטמפורה שקונים בסופר, אבל גיליתי ששימוש בקמח תופח נותן אפקט די דומה וכשאין לי תערובת לטמפורה בבית, אני פשוט משתמשת בקמח תופח, מתבלת וזהו!
רכיבים לטבעות בצל מטוגנות
- 1 בצל גדול פרוס לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ – אם אתם אוהבים להרגיש את הנוכחות של הבצל, אפשר לחתוך אותן בעובי של 1 ס"מ.
- 1 כוס קמח תופח – לבלילה
- קערה עם כוס קמח תופח לטבילת הבצל
- חצי כוס מים קרים
- אבקת שום
- תערובת תיבול לגריל / תערובת קייג'ון \ פילדלפיה
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה לטבעות בצל מטוגנות קראנצ'יות
לאחר שחתכתם את הבצל לפרוסות, מפרידים את הטבעות אחת מהשניה.
מכינים את הבלילה עם הקמח והמים ומוסיפים כרבע כפית מכל אחד מהתבלינים.
היא אמורה לצאת סמיכה קצת ואם אתם רואים שהיא דחוסה מדי, תוסיפו עוד קצת מים לפי הצורך. כאשר אתם טובלים בתוכה את הבצל, היא אמורה להשאר עליו ולעטוף אותו.
מכינים קערה נוספת עם קמח ותבלינים – בערך רבע כפית מכל תבלין.
מחממים שמן במחבת בגובה של כ-1 ס"מ.
וקדימה, לעבודה.
טובלים את הבצל בבלילה של הטמפורה,
לאחר מכן טובלים אותו בקערה עם קמח ומניחים בזהירות במחבת.
מטגנים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהציפוי של הבצל מקבל גוון שזוף,
מוציאים למסננת ולאחר כמה דקות מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
בתיאבון!