עוגת גבינה פירורים קלה להכנה וטעימה מאד(ללא אפייה) שילדים אוהבים מאוד להכין ולאכול / מתכון מקורי של אירית בייזר לתחרות שבועות
עוגת גבינה פירורים ללא אפיה קלה להכנה וטעימה מאד(ללא אפייה) שילדים אוהבים מאוד להכין ולאכול / מתכון מקורי של אירית בייזר
העוגה הזו פשוטה מאוד ותשדרג כל ארוחה חגיגית או סתם פינוק לסופשבוע!
לוקחים 2 קערות.
חומרים:
- בקערה 1 מכניסים:
- 1 שמנת חמוצה
- 1 פודינג וניל
- ½ כוס חלב
- מערבבים עד שהתערובת מתקשה
- בקערה 2 מכניסים:
- גבינה 500 גר' 9%
- ½ כוס סוכר
- גביע שמנת רגילה
- מערבבים עד שהתערובת אחידה
אופן ההכנה:
מאחדים את 2 הקערות יחד ומערבבים אותם.
לוקחים תבנית מלבנית (רצוי פיירקס) ומסדריםשכבה של פתיבר ושכבה מהתערובת גבינה ושוב חוזרים שכבה פתיבר ושכבה גבינה.
בסוף לוקחים 10-20 פתיבר (תלוי בגודל התבנית)שמים בשקית ניילון והילדים מפוררים עם מערוך או כלי אחר ממש בכיף.
מגישים אחרי קירור במקרר ואם האירוח קרוב אז כדאי לשים בפריזר לשעה שעתיים לפני ההגשה
יוצאת עוגת גבינה הכי טעימה בעולם שאצלי הילדיםלא נותנים לה סיכוי להיכנס למקרר.
חג שבועות שמח וטעייייייייים!!!